Pretražite stranicu

Investirajte u Gradačac!
  • Bosanski
  • English (UK)
KONTAKT   NOVOSTI IZBORNIK PRETRAGA

Novosti



U okviru zajedničkog djelovanja Razvojne banke FBiH i Udruženja poslodavaca FBiH, organi Razvojne banke FBiH donijeli su odluke o novim kreditnim linijama, kojim se u toku ove godine dva puta bitno smanjuju kamatne stope i do 3%, te 2 do 3 puta snižavaju troškovi obrade kredita. Istovremeno, došlo je i do povećanja kreditnog portofolia, a sve s ciljem da Razvojna banka FBiH svojom otvorenošću i transparetnim radom značajnije doprinese poboljšanju poslovnog ambijenta u realnom sektoru.

Predstavnici Razvojne banke FBiH će prezentirati pravce djelovanja Razvojne banke, njene ciljeve i vizije za naredni period, nove kreditne linije koje su na snazi od 09.12.2016.godine, a predstavnici općine Gradačac predstaviti mogućnosti podrške infrastrukturnim i razvojnim projektima od strane lokalne zajednice.

Zajednički pozivamo sve poslodavce na prezentaciju novih kreditnih linija, kako bi isti mogli imati uvid u najbolje uvjete za dobijanje kreditnih sredstva koja će se plasirati u svrhu razvoja, a sa ciljem novih investicija i većeg zapošljavanja u općini Gradačac.

Osim prezentacije koja će biti upriličena, pozvaju se svi privredni subjekti, bez obzira da li su im potrebni krediti Razvojne banke FBiH ili ne, da iznesu svoje mišljenje o kreditnim linijama, mogućnostima njihovog budućeg unaprjeđenja i razvoja, kao i njenoj budućoj saradnji sa lokalnom zajednicom i predstavnicima poslodavaca.

Prezentacija kreditnih linija Razvojne banke Federacije BiH i mogućnosti buduće saradnje sa privrednicma općine Gradačac će se održati u srijeda 21. decembra 2016. godine u Sali Gradačačkog sajma s početkom u 14.00 sati.

Očekujemo vaše prisutvo i vjerujemo da ćemo zajedničkim djelovanjem ojačati povjerenje i uspostavi novu i efikasniju saradnju između banke, općine i privrednika u općini Gradačac.

Novosti

«
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
»
logo