Pretražite stranicu

Investirajte u Gradačac!
  • Bosanski
  • English (UK)
KONTAKT   NOVOSTI IZBORNIK PRETRAGA

Novosti



Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine ovim putem želi obavjestiti širu javnost da su njemačke firme iz oblasti automotiva, mašinogradnje i gradnje postrojenja pokrenule inicijativu pronalaska partnera i dobavljača iz Centralne i Istočne Evrope.

Jednodnevni forum na kojem će, između ostalih, i firme iz Bosne i Hercegovine imati priliku da ostvare saradnju sa nekom od njemačkih kompanija,  a pod nazivom  „4th CEE Procurement & Supply Forum“, održati će se u Pragu (Češka Republika) 26.10.2017.

Na ovom forumu firme iz Centralne i Istočne Evrope imati će priliku da ostvare saradnju sa firmama iz Njemačke, a obavljale bi poslove dobavljanja roba i i usluga iz oblasti automotiva, mašinogradnje i gradnje postrojenja.

Na „4th CEE Procurement & Supply Forum“-u učestvovati će 38 kompanija iz Njemačke, a prijave firmi iz Centralne i Istočne Evrope se očekuju. Prijavni formular i ostalu potrebnu dokumentaciju naći ćete na web stranici "Predstavništva njemačke privrede u BiH (http://bosnien.ahk.de/). U prijavnom formularu potrebno je ispuniti podatke o firmi, te naznačiti sa kojim kompanijama iz Njemačke želite voditi B2B razgovore. Prijavni formular potrebno je poslati na E-mail adresu:  sanjin.purgic@ahk.ba, a krajnji rok za slanje prijavnog formulara je 25.08.2017. godine.

Njemačke kompanije će nakon zaprimljenih formulara izvršiti analizu istih, te pozvati na razgovor firme koje su im interesantne za saradnju. Bitno je napomenuti da je dostavljanje prijavnog formulara samo izraz interesa za učešće, te će se nakon prijave čekati odgovor neke od njemačkih firmi. Osim toga potrebno je platiti kotizaciju na učešće na Forumu u iznosu od 295 Eura.

U prilogu možete naći brošuru o ovom forumu, a odgovorna osoba je Sanjin Purgić (Kontakt: +387 33 295 913, +387 33 295 920, E-mail: sanjin.purgic@ahk.ba)

Novosti

«
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
»
logo