Pretražite stranicu

Investirajte u Gradačac!
  • Bosanski
  • English (UK)
KONTAKT   NOVOSTI IZBORNIK PRETRAGA

Novosti



U Gradačcu je  svečano otvoren novi prodajni baucentar Zeka-Comerc u ul. Sarajevska. Zeka-comerc d.o.o. osnovano je je 1995.godine i od tada neprestano raste i razvija se. Konstantnim ulaganjem u materijalna sredstva i ljudske resurse Zeka-comerc proširuje obim poslovanja u prodaji alata, rasvjete, građevinskog, elektro, vodo i materijala za centralno grijanje.

U  prodajnim centrima baucentara u Gračanici, Tuzli a danas i u Gradačcu možete pronaći specijalizovanu robu vrhunske kvalitete najpoznatijih svjetskih brendova.

Kompanija Zeka-comerc iz Gračanice, koja se inače bavi trgovinom i transportom, prije tri godine počela je sa proizvodnjom kamina na čvrsto gorivo i kotlova za centralno grijanje. Otvaranjem baucentra u Gradačcu, koji je treći objekat ove vrste i namjene u sastavu d.o.o. Zeka-Comerc, kupcima je  omogućena kupovina ''sve za dom na jednom mjestu''. Zeka-comerc prati svjetske trendove te je svojim kupcima omogućio kupovinu putem web shopa iz udobnosti vlastitog doma sa sigurnošću i bez rizika, istakao je gosp. Sajfudin Aljić, direktor Zeka-comerca.

Općinski načelnik mr. sci Edis Dervišagić pozdarvio je prisutne u svoje ime i u ime organa općine Gradačac i istakao da je mu je veliko zadovoljstvo i čast da se ovakvim i sličnim investicijama ovaj grad i ovo podneblje dodatno obogaćuje. Također je kazao da certifikat koji Općina Gradačac posjeduje i nosi, a to je međunarodni certifikat općine sa povoljnim poslovnim okruženjem BFC, na najbolji način dolazi do izražaja.  Ubjeđen sam da će ovaj objekat upotpuniti ponudu trgovačkih objekata na području općine Gradačac i doprinijeti kvalitetu ponude. Vlasnicima i uposlenicima želim puno uspjeha u daljnjem radu rekao je općinski načelnik.

Na dan otvorenja sve kupce očekuju super popusti i pokloni, promocije i degustacije.

Novosti

«
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
»
logo