Pretražite stranicu

Investirajte u Gradačac!
  • Bosanski
  • English (UK)
KONTAKT   NOVOSTI IZBORNIK PRETRAGA

O Gradačcu

Grad Gradačac se nalazi u sjeveroistočnom dijelu Bosne i Hercegovine. Administrativno pripada Federaciji Bosne i Hercegovine, Tuzlanskom kantonu. Područje općine zauzima površinu od 218 km2 i smješteno je na nadmorskoj visini od 129 m, što je veoma povoljno sa stanovišta razvoja poljoprivredne proizvodnje, industrije, građenja i održavanja saobraćajnica i drugih sistema komunalne infrastrukture. Pročitajte više

Grad Gradačac

Grad Gradačac je jedinica lokalne samouprave sa pravima i obavezama utvrđenim ustavom i zakonom.
Pročitajte više

Javna preduzeća i ustanove

Grad Gradačac je osnivač 4 javna preduzeća: Javno preduzeće „Komunalac“, Javno preduzeće „Veterinarska stanica Gradačac“, Javno preduzeće „Parkinzi“, Javno preuzeće za investiciono i tekuće održavanje zajedničkih dijelova zgrada, stanova i poslovnih prostora d.o.o. Gradačac.
Pročitajte više

Zašto ulagati u Gradačac?

Zajednica obrazovanih, inovativnih, ekološki osviještenih, sigurnih i ravnopravnih građana, koji razvijenim poduzetničkim duhom i naprednom društveno-poslovnom infrastrukturom, njeguju tradiciju i promoviraju nove vrijednosti i mogućnosti, te grade temelje za odgovorno partnerstvo u razvoju sjeveroistočne BiH.
Pročitajte više

Adresa i kontakt

Grad Gradačac

H. K. Gradaščevića 54

035/369-750

035/369-751

opc.grad@bih.net.ba

Adresa i kontakt

Grad Gradačac

H. K. Gradaščevića 54

035/369-750

035/369-751

opc.grad@bih.net.ba

logo